Relacja z Akademii Grillowania Garden Space i autorskiej kolacji "Grillowe Fantazje" x Marroni Grills szefa kuchni Wojciecha Mańki (Portobello Ristorante). Setki odwiedzających gości poznało techniki grillowania i przygotowywania potraw. Wieczór zwieńczyła autorska kolacja wraz z degustacją wina oraz wódek by Jakob Haberfeld Story Vodka. Dziękujemy wszystkim za udział i stworzenie niesamowitej atmosfery na Zielonych Tarasach Garden Space!
Film by: Ocelot Pro Design™
Palenisko w ogrodzie może stać się centrum spotkań z rodziną i przyjaciółmi. Sprawdź nasze propozycje!
Aktualności Jesienny taras – ogród w nowej odsłonieJak urządzić jesienny taras, aby przedłużyć nieco sezon na odpoczynek na świeżym powietrzu? Koniec lata nie musi oznaczać...
Zapisz się do newslettera i bądź na bieżąco z nowościami i ofertami promocyjnymi!