menu

Garden Space - szukaj
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 szt. / 0.00
  • Twój koszyk
  • Koszyk pusty

Garden Space HoReCa / Kongres Hotel Managment 2021

Garden Space HoReCa / Kongres Hotel Managment 2021


Kongres Hotel Management 2021 w Hotelu Nosalowy Dwór Resort & Spa

Hotel Nosalowy Dwór składa się z 4 obiektów o standardzie 3-4 gwiazdek i w wyjątkowy sposób łączy zakopiańskie, regionalne elementy z eleganckim stylem najlepszych alpejskich kurortów. Basen, luksusowe NABE SPA wyposażone w ekskluzywne meble Oltre Outdoor Indoor Design, restauracje, lobby bary, wyjątkowa oferta dla dzieci (z rozległym terenem rekreacyjnym), bogata infrastruktura i zaplecze konferencyjne. Obiekt położony jest w niemal bezpośrednim sąsiedztwie Tatrzańskiego Parku Narodowego, u podnóża góry Nosal, przy wyciągach narciarskich. To właśnie tam odbył się Kongres Hotel Management - wielkie wydarzenie branżowe organizowane przez redakcję czasopisma o tym samym tytule.

 


Solidna dawka wartościowej wiedzy i informacji.
 

Rzeczowe i merytoryczne prelekcje prowadzone przez Dariusza Ogrodnika oraz specjalistów HoReCa i ludzi bezpośrednio związanych z obszerną branżną hotelarską niosły ze sobą wiele cennej wiedzy dla uczestników kongresu. Prelekcje swoją tematyką poruszały takie kwestie jak nowe technologie ułatwiające prowadzenie ośrodków wypoczynkowych, zmagania branży z gamą problemów wynikających z trudnymi czasami pandemii, czy też dane statyczne i bogate wnioski wynikające z badań Mystery Shopper. Dodatkowym smaczkiem i zastrzykiem cennych informacji były interaktywne debaty eksperckie uzupełniające tematykę prelekcji.

 

Po zakończeniu kongresu wszyscy uczestnicy i prelengenci spędzili czas w specjalnej strefie chillout sygnowanej naszym brandem - Garden Space. Goście mogli skorzystać z fachowych porad ekspertów oraz zapoznać się z produktami naszych marek spędzając miło czas w atmosferze chillout i relaksu przy dźwiękach muzyki. Pod pergolą w centralnej części aranżacji znajdowało się serce imprezy - grill obsługiwany przez samego mistrza kuchni Wojciecha Mańkę, który przez cały czas trwania wydarzenia serwował swoje specjały i karmił naszych gości. Poza jedzeniem nie zabrakło również dobrej muzyki i czegoś mocniejszego. Dziękujemy wytwórni wódek i likierów Jakob Haberfeld za mozliwość degustacji ich znakomitych wyrobów. Całość oczywiście nie udała by się bez naszych wspaniałych gości, którzy towarzyszyli nam w strefie relaksu do późnych godzin wieczornych.


 

Organizatorzy wydarzenia:

 

powrót