menu

  • +48 33 484 18 86

  • info@gardenspace.pl  |  Kontakt

Garden Space - szukaj
Garden Space - caret
Garden Space - caret 0 szt. / 0.00
  • Twój koszyk
  • Koszyk pusty

Kongres Hotel Management 2022

Kongres Hotel Management 2022
Za nami największa impreza dla branży HoReCa w Polsce. Kongres Hotel Management 2022 organizowany przez redakcję czasopisma branżowego Hotel Management - Bartosza Wróblewskiego oraz Monikę Cichowską, przyciąga do siebie właścicieli hoteli, managerów oraz cały sektor usługodawców związanych z branżą HoReCa. Zeszłoroczna edycja Kongresu zorganizowana w Nosalowym Dworze w Zakopanem okazała się wielkim sukcesem i została bardzo dobrze odebrana przez przybyłych gości. W tym roku wydarzenie przeniosło się na drugi koniec kraju - 6 czerwca jego gospodarzem został Hotel Senator**** w Dźwirzynie.
 
 
Kongres podzielony został na dwie części. Pierwszą z nich były wykłady oraz pełne merytoryki prelekcje prowadzone przez specjalistów. Wykłady prowadzili między innymi:
  • Joanna Kulesza, Head of Customer Success Profitroom - PERSONALIZACJA DOŚWIADCZEŃ GOŚCI JEST CZYMŚ WIĘCEJ NIŻ TYLKO TRENDEM
  • Anna Pestilenz, Właściciel Hotelu Szafir - SOCIAL MEDIA NIEODŁĄCZNYM TOWARZYSZEM PODRÓŻY
  • Rafał Rosiejak, Dyrektor Generalny ZR Hotele - AUTOMATYKA HOTELOWA I ROBOTYKA KROKIEM W PRZYSZŁOŚĆ
  • Dominik Chrapek, Dyrektor Generalny DoubleTree by Hilton Łódź - BEZPIECZNIE, EFEKTYWNIE, NOWOCZEŚNIE – TEGO OCZEKUJĄ TWOI GOŚCIE

Dodatkowo, wśród ekspertów, którzy podczas debat wymieniali się poglądami i doświadczeniami na różne tematy, znaleźli się: Eliza Kozica-Kamińska, Michał Forysiak, Tomasz Rybaczek, Maciej Prostak, Piotr Narczyk, Tomasz Michniewicz, Agnieszka Drzewiecka, Aleksandra Górecka-Ostrowska, Marcin Siepiera, Marika Kachelska, Grzegorz Szymański, Aneta Lewandowska, Andreas Wierus, Michał Witkowicz. 

Druga część Kongresu obejmowała odpoczynek w naszej specjalnej strefie Garden Space Event Solutons znajdującej się na hotelowej plaży. Dzięki wsparciu przedstawicieli wielokrotnie nagradzanej marki alkoholi Jakob Haberfeld oraz Browaru Zamkowego Cieszyn udało nam się stworzyć wyjątkową atmosferę pełną dobrej zabawy oraz relaksu. O podniebienia wszystkich uczestników zadbali niezastąpieni Szefowie Kuchni Marroni Grills. To był naprawdę wspaniały wieczór!

Garden Space Event Solutions to wyjątkowa oferta namiotów eventowych wraz z pełnym wyposażeniem skierowana do branży HoReCa. Namioty posiadają certyfikat TÜV i zapewniają ochroną przed najbardziej ekstremalnymi warunkami pogodowymi, nawet na śniegu czy wietrznej i piaszczystej plaży. Zaawansowany system montażu pozwala na postawienie namiotu wraz z podłogą niemal w każdym terenie. Konstrukcje są odporne na temperatury od -20/-30℃ do +70℃ oraz na podmuchy wiatru sięgające 80-100 km/h. Standardowy zestaw to jeden większy oraz dwa mniejsze namioty w kształcie kuli. Funkcjonują jako osobne konstrukcje, jednak posiadają możliwość połączenia ich w całość i powiększenie strefy o dodatkowe miejsce użytkowe. Stabilność konstrukcji daje możliwość dowolnego zaaranżowania wnętrza w meble użytkowe oraz dodatkowe wyposażenie.

Od lat wyposażamy najlepsze inwestycje HoReCa w Polsce. Wieloletnie doświadczenie w realizacji małych i tych większych inwestycji sprawiło, że zaufały nam już setki klientów. Z naszej oferty korzystają najlepsze hotele, restauracje, salony SPA czy baseny. Naszych Klientów otaczamy zawsze opieką - od fachowego doradztwa, projektu i wizualizacji, przez montaż, aż po profesjonalny serwis. Dziękujemy za obdarzenie nas zaufaniem i powierzenie realizacji wspaniałych, często spektakularnych inwestycji, natomiast nowych Klientów zapraszamy serdecznie do współpracy!

powrót
Ta strona korzysta z plików Cookie zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz w zakładce Polityka prywatności